U moet uw identiteitskaart bijhebben. Daarnaast kent u uw pincode.
beschikt u over documenten (voor bv de belastingaangifte) die u heeft ontvangen per post. Breng deze zeker ook.

Dit is uiteraard afhankelijk van de complexiteit van uw fiscale verrichtingen. Houdt rekening met drie kwartier tot een uur. In het eerste gesprek kunnen een aantal voorstellen gebeuren. Uiteindelijk maken we hierover afspraken die op jouw maat zijn.

Ja, u maakt een afspraak. Op die manier wordt u vlug geholpen en hebben wij de volle aandacht voor uw (fiscale) situatie. neem contact op via de knop bovenaan deze pagina.

Voor een eenvoudige belastingaangifte rekenen een standaardtarief van 30 euro. Wenst u (eenmalig) correctie aan te geven of heeft u later nog vragen. Dan is dit gratis. Ook bijkomend advies, hoe u met andere woorden minder belastingen moet betalen, is inbegrepen.

Complexe aangiftes (met inkomsten uit een zelfstandige activiteit of buitenlandse inkomsten) starten vanaf 40 euro.

Andere dienstverlening is te specifiek om één prijs te bepalen. Dit wordt meegegeven tijdens of kort na het ontmoetingsgesprek.

Ook papier aangiftes kan ik doen. Hiervoor wordt een bijkomende kost van 5 euro gerekend voor de verzending/verzameling van de verplichte bijlages.

Loonburo is het sociaal secretariaat waar ik mijn dagtaak uitvoer. Wij streven er binnen de organisatie naar om naast onze klant te staan en deze in vergelijking met de traditionele secretariaten verder te ondersteunen dan verwacht.

Drag and Drop Website Builder